De oplossing

Gistraxx heeft de afgelopen jaren een software product ontwikkeld dat verder gaat dan andere bestaande mobiliteit beheerder software. Gistraxx is dé leverancier die verschillende systemen van verschillende aanbieders van hard- én software koppelt.

In veel sectoren in de zakelijke markt wordt met verschillende hard- en software gewerkt. De oorzaken en redenen hiervoor kunnen per bedrijf verschillen. Vaak is er een investering in bepaalde hardware gedaan en worden een aantal auto’s bijgekocht. Of het bedrijf wil graag overstappen op een ander pakket in verband met de verbeterde functionaliteit daarvan. Vaak is dat een financieel kostbare stap. Gistraxx biedt de oplossing door alle data, van alle verschillende hardware en software, te bundelen in één webportal.

Marktsegmenten

Gistraxx richt zich op verschillende segmenten binnen de gehele zakelijke markt.
We onderscheiden in eerste instantie 3 sectoren:

  • Betonsector
  • Service / maintenance
  • Transportsector
  • (Semi) overheid


Echter kan elke branche die met werkprocessen en mobiliteit te maken heeft worden bediend. Door het brede pakket aan oplossingen is het relatief eenvoudig mogelijk om nieuwe markten aan te boren. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van de digitale pen om werkbonnen bij het invullen direct te digitaliseren en de koppeling via het wagenpark met het web zijn eindeloze mogelijkheden mogelijk.

Onderscheidend vermogen

De Gistraxx aanpak onderscheidt zich van haar concurrenten doordat Gistraxx een boordcomputer onafhankelijk platform heeft ontwikkeld, waardoor het mogelijk is de data binnen bedrijven met verschillende hardware (én software) aan elkaar te koppelen.

De pakketten van Gistraxx zijn gemakkelijk uitbreidbaar met extra onderdelen en functies. Ook zijn de onderdelen van het systeem toe te passen in de reeds bestaande systemen van collega-bedrijven.